4 modele de cabine de dus moderne si versatile

Cabina de dus este foarte importanta intr-o locuinta si din acest motiv oamenii sunt foarte atenti atunci cand o aleg pe cea potrivita pentru nevoile si conditiile lor legate de spatiu. Cabinele de dus moderne nu mai sunt atat de greoaie si de greu de manipulat in comparatie cu cele din anii trecuti, se monteaza usor si se adapteaza conditiilor impuse de camera, si nu invers.

Avantajul major al cabinelor din sticla este ca producatorii le realizeaza, de regula, tinand cont de dimensiunile baii si ale spatiului special destinat dusului. Si daca inca mai sunt oameni care se intreaba cat de sigure sunt acestea, este important de stiut ca sticla este securizata si, in plus, este si tratata anti-calcar.

Iata cateva modele de cabina de dus care sunt de dorit in fiecare locuinta, prin prisma avantajelor pe care le aduc!

Cabina de dus cu usa batanta transparenta

O astfel de cabina este realizata din sticla groasa, care este securizata si tratata anticalcar. Pentru un plus de calitate, feroneria, inclusiv balamalele, este din inox, iar la inchidere este prevazuta cu o garnitura magnetica. Exista o inaltime standard pentru o cabina de acest tip, care este de 2 m, dar firmele accepta confectionarea si in functiile de dimensiunile pe care le doresc clientii. Se monteaza pe colt si consta in doi pereti transparenti.

Cabina cu usa batanta printata

Modelul asigura un aspect spectaculos in baie, pentru ca sticla poate fi insotita de un print cu o ilustratie de efect, care sa atraga toate privirile si sa imbogateasca aspectul camerei cu un look fresh. Este confectionata din doua sticle securizate si laminate, avand printul la interior. Firmele care realizeaza astfel de cabine asigura un print la o calitate foarte buna, astfel incat si cele mai exigente cerinte sa fie satisfacute.

Cabina de dus cu usa culisanta

Se monteaza pe un perete fix. Sticla din care se realizeaza este groasa. Feroneria este din inox si consta in: sistem de culisare, profile U, manere si ghidaj de pardoseala la usa. De asemenea, usa este prevazuta cu stopperi de cauciuc si din inox si culiseaza peste peretele fix, la exterior sau la interior. In privinta peretelui fix, acesta se poate monta la dreapta sau la stanga.

Cabina de dus cu usa batanta sablata

Aceasta cabina se potriveste atat in spatii mici, cat si in spatii mari. Este confectionata din sticla groasa, iar pentru a fi sigura in timpul folosirii si nu numai, sticla este securizata. De asemenea, materialul este tratat anticalcar si are garnitura magnetica. Se poate monta atat in linie cat si pe colt. Firmele au de regula cataloage de modele, pentru a oamenii sa-si poata alege modelele de sablare.

Pe langa modelele de cabine de dus, firmele din acest domeniu comercializeaza si usi din sticla, la acelasi standard de calitate. Unele sunt prevazute cu trei garnituri transparente  si pot fi atat tranparente, cat si colorate, in functie de ce-si doresc clientii.

Previous post Cum alegi ceasul potrivit tinutei?
Next post Ce este online banking si ce avantaje le ofera utilizatorilor