Alege o asigurare CASCO de la TCV la cele mai bune preturi

A avut loc un accident si o secunda de neatentie la volan pare sa va coste cativa lei? Fie ca v-ati zgariat autovehiculul de stalpul unei parcari, fie ca ati gasit masina lovita in parcare sau mai rau ati fost implicat intr-un accident grav, asigurarea completa pentru accident de la TCV va ofera o protectie complexa. Solicita online o asigurare CASCO de la TCV si scapi de orice grija, indiferent cine este vinovatul.

Pe langa includerea tuturor beneficiilor asigurarii partiale, cea completa vizeaza si daunele cauzate vehiculului in timpul unei coliziuni ce poate fi provocat chiar de dumneavoastra. Prin incheierea unei asigurari CASCO, alegeti o protectie complexa pentru masina pe care o detineti. Toate persoanele care au absoluta nevoie de masina pentru a ajunge la serviciu sau pentru a-si exercita profesia si care nu dispun de mijloacele financiare necesare pentru a-si inlocui vehiculul rapid dupa un accident, au nevoie de o asigurare mult mai complexa, iar asigurarea CASCO este cea care face posibila aceasta nevoie. Exista doua tipuri de astfel de asigurari: asigurare CASCO de tip partial si complet.

Aceasta acopera riscul de deteriorare accidentala a vehiculului asigurat, cum ar fi incendiul, scurtcircuitul, grindina, precum si distrugerea sau furtul. Valoarea asigurarii include echipamentele si accesoriile care nu sunt prevazute in echipamentul de baza. Accesoriile si dispozitivele care pot fi utilizate independent de vehicul, cum ar fi telefoanele si GPS-ul, nu sunt, in general, asigurate.

De asemenea, la TCV puteti face chiar un calcul CASCO, pentru a opta pentru cel mai bun pret. Stim ca este important sa alegeti o asigurare CASCO cu pret decent, de aceea, ne-am adaptat ofertele in functie de nevoile clientilor nostri. Pentru asta exista TCV care vine cu cele mai bune propuneri, astfel incat niciun sofer sa nu fie nevoit sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a putea sta fara griji.

Spre deosebire de asigurarea de raspundere civila (RCA), CASCO nu este obligatorie, dar este recomandata. Aceasta varianta acopera daunele propriului vehicul, cum ar fi furtul, daunele cauzate de fenomenele naturale, incendiul si vandalismul. In aceste cazuri, asigurarea partiala casco acopera costurile de reparatii si, daca exista daune totale, valoarea de inlocuire a vehiculului dumneavoastra.

Pe de alta parte, in ceea ce priveste asigurarea de coliziune, aceasta acopera daunele, cum ar fi cele rezultate dintr-o coliziune sau un impact cauzat chiar de dumneavoastra. Acest tip de asigurare CASCO auto este recomandata in special pentru vehiculele noi si este adesea necesara pentru masinile inchiriate. Asigurarea impotriva accidentelor ce implica o coliziune acopera daunele cauzate de o terta parte vehiculului parcat. Se poate spune ca acest tip de asigurare este complet si toti soferii au doar de castigat.

Solicita online o asigurare CASCO de la TCV si ai parte de cele mai bune preturi existente in acest moment in aceasta industrie. Daca am putea sa va ajutam cu un sfat, acela ar fi sa aveti mare grija la tipul de asigurare pe care il alegeti, iar asta pentru ca, de cele mai multe ori, asigurarile minimale, ieftine, nu va ajuta foarte mult. Prin urmare, chiar daca veti plati o suma de bani mai consistenta pentru o asigurare, puteti fi linistit in privinta despagubirilor si a sanselor de recuperare a banilor ulterior. TCV este unul din cei mai cunoscuti brokeri de asigurari din Romania, asa ca, poti avea incredere maxima in serviciile noastre! Oferim preturi avantajoase, posibilitate de calculare si de identificare a celor mai tentante oferte de asigurari din Romania!

Previous post Trei beneficii le care le obtii daca optezi pentru infiintare firma online
Next post Asociatia Succes in Educatie si Sport organizeaza noi cursuri de prim ajutor in Bucuresti, Cluj Napoca si Constanta.