Cădițe pentru bebeluși online – totul despre îmbăierea copilului

Să faci baie unui nou născut sau unui bebeluș poate da mari bătăi de cap, în special dacă nu ai cumpărat accesoriile potrivite și echipate special pentru acest lucru. De aceea, astăzi vorbim despre ce cădițe pentru bebeluși online găsești și ce este mai potrivit să alegi pentru micuțul tău.

Cădițe pentru bebeluși online

Majoritatea cădițelor de baie pentru bebeluși sunt prevăzute cu sisteme împotriva alunecării. Știm cu toții că orice suprafață devine extrem de alunecoasă și periculoasă în contact cu apa. Dacă noi nu avem grijă de ei, atunci cine să aibă?

Totuși, cădițele de baie online pentru bebeluși din selecția prietenilor noștri de la Kidiko au multe alte beneficii în plus față de cădițele clasice pentru copii mici.

Cădițele din selecția Kidiko se împart în două mari categorii, după criteriile de siguranță luate în considerare pentru vârstele cărora le sunt destinate. De aceea, în cele ce urmează, vom vorbi despre cădițe de baie pentru nou născuți cu suport pentru bebeluș și cădițe de baie fără suport pentru bebeluș.

Cădițe de baie pentru nou-născuți cu suport pentru bebeluși

Cădițele de baie din selecția Kidiko sunt ergonomice, cu o formă care permite ca bebelușul să fie așezat comod. În același timp, aceste cădițe lasă suficient spațiu pentru ca mămicile și tăticii să poată mânui nou-născutul și să poate să îl spele facil. În ceea ce privește adâncimea acestor cădițe, ea este redusă, pentru a nu pune în niciun moment viața celui mic în pericol.

Mai mult decât atât, modelele de cădițe pentru bebeluși online sunt echipate cu un suport pentru copii, care susține perfect atât zona lombară, cât și capul celui mic, pentru a asigura poziția optimă în timpul băii. Unele dintre aceste cădițe sunt și adaptabile, pentru a se potrivi diferitelor mărimi ale celui mic, pe măsură ce crește. Suportul mai sus menționat este sub formă de hamac, pentru a păstra poziția corpului ideală atât timp cât părinții pregătesc bebelușul pentru baie, cât și în timpul acesteia. În plus, acest suport este detașabil, facilitând spălarea lui, pentru a putea lua măsuri de igienă cât mai optime.

Cădițe de baie pentru nou-născuți fără suport pentru bebeluși

Cea mai mare diferență dintre cele două tipuri de cădițe de baie pentru nou născuți este că acesta din urmă nu are suportul pentru bebeluș, care este, de fapt, înlocuit de un sistem de scurgere. Acest tip de cădiță de baie pentru bebeluși este recomandată a fi utilizată din momentul în care bebelușul începe să stea în șezut.

În consecință, acest tip de cădițe sunt mult mai spațioase decât cele de mai sus, care sunt destinate bebelușilor ce nu pot să își țină singuri capul încă. Tot din același considerent nu mai este nevoie de suportul pentru bebeluș – un bebeluș care poate sta singur în șezut nu va mai accepta să stea prea mult timp întins.

Sistemul de scurgere facil ajută ca apa adunată în cădiță să fie rapid eliminată, pentru a nu pune în niciun pericol bebelușul. De asemenea, acest tip de cădițe sunt dotate cu margini înalte, de care acesta se poate sprijini, fie cu spatele, fie cu mânuțele în încercările sale de a se ridica în picioare.

În plus, marginile sunt rotunjite, ușor de apucat de către cel mic, dar fără să prezinte vreun risc de a se răni. Un lucru pe care bebelușul nu îl va remarca (dar pe care mama îl va adora) este compartimentul special cu care sunt dotate aceste cădițe. Acesta este un compartiment lateral, special gândit pentru depozitarea jucăriilor destinate pentru baie, în care acestea se pot scurge și usca până la următoarea băiță.

Kidiko.ro – accesorii pentru băița bebelușului (h2)

Cădițele pentru bebeluși online din selecția Kidiko pun la dispoziția proapeților părinți o gamă largă de modele și culori, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele.

Găsești online la Kidiko cădițe pentru bebeluși, suporturi de îmbăiere, cădițe gonflabile, cădițe progresive, cădițe ergonomice. Toate sunt alese pe criteriul calității, siguranței și confortului pentru copii și părinți.

Cu toate acestea, vă oferim un sfat de la care să nu vă abateți vreodată: niciodată, sub nicio formă să nu lăsați bebelușul singur în cădiță, oricât de bine pare că își ține echilibrul în poziția de așezat. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla, așa că cel mai bine este să fiți mereu prezent atunci când cel mic face o baie.

Previous post Cum scazi costurile la facturile de energie
Next post HINT – Serviciu de dating si matching creat de psihoterapeuți