Care sunt echipamentele de bază ale jucătorilor de fotbal?

Fiecare jucător de fotbal trebuie să aibă anumite echipamente de joc. Arbitrul trebuie să se asigure că toți jucătorii sunt îmbrăcați în echipamentul adecvat în timpul jocului. Echipamentul oferă jucătorilor un joc sigur și performant.

Încălțămintea – ghete de fotbal

Există ghete de fotbal făcute exclusiv pentru jucătorii de fotbal.

Aceste ghete de fotbal  au crampoane sub talpă pentru a oferi o tracțiune mai bună pe terenul de joc.

Cele mai populare ghete de fotbal

Sunt ghete de fotbal Nike si ghete de fotbal Adidas. Aceste mărci se laudă cu o varietate de modele de ghete de fotbal, dar cele mai populare în ceea ce privește vânzările și numărul de profesioniști care le poartă pe teren sunt, fără îndoială, linia Nike Mercurial și Adidas X Speedflow.

Toate modelele de ghete de fotbal Adidas oferă cele mai bune performanțe pe terenurile de fotbal. Prin urmare, chiar și cei mai buni fotbaliști profesioniști de pe întreg mapamondul aleg să își pună în valoare talentul și calitățile folosind modele din gama de ghete de fotbal Adidas. Spre exemplu, David Beckham, Alessandro Del Piero, Zinedine Zidane sau Steven Gerrard au încălțat acest model de ghete.

Tricou

Un jucător de fotbal ar trebui să aibă un tricou de fotbal cu mâneci scurte sau lungi. Cele două echipe concurente trebuie să aibă tricouri distincte de culoare.

Fiecare portar are un tricou cu o culoare diferită de cea a coechipierilor pentru a-i distinge. Tricourile ideale sunt special făcute din țesături sintetice ușoare, pentru a menține jucătorii uscați

Tibiere

În fotbal, jucătorii aleargă continuu. În intensitatea jocului, un jucător poate fi lovit sau învinețit la tibie și glezne. Tibia este foarte vulnerabilă.

Pantaloni

Jucătorii pot purta orice tip de pantaloni scurți, de la pantaloni ajustați la cei largi. Cu toate acestea, nu este recomandabil să purtați unii foarte largi precum cele purtate de jucătorii de baschet.

Mănuși – mănuși de fotbal

Acest echipament este destinat portarului. El trebuie să poarte mănuși pe tot parcursul jocului de fotbal. Sunt proiectate astfel încât să permită o mobilitate maximă a degetelor. Fiecare portar poate alege dintr-o varietate de modele, deoarece acestea se găsesc în diferite materiale, potrivire, aderență și model.

Ciorapi – șosete de fotbal

Șosetele de fotbal sunt de obicei suficient de lungi pentru a acoperi tibia. Sunt realizate din material sintetic gros sau bumbac greu.

Dacă vrei să te bucuri de jocul de fotbal încălțând o serie de ghete de fotbal foarte confortabile, care să te ajute atunci când vrei să construiești fiecare atac către poarta adversă și să îți pui în valoare viteza explozivă, atunci trebuie să ai în vedere modelele de ghete de fotbal Nike.

Toate echipamentele jucătorilor de fotbal sunt relativ ușoare pentru a le permite să aibă o performanță deosebită pe toată durata jocului. Aceste modele se concentrează în mare măsură pe mișcarea liberă și confortul ca o necesitate.

Previous post Cursuri de management realizate de EMBA – Cătălina Duțu
Next post Ce trebuie să știi despre gardurile electrice