Cazare Hotel Caciulata

Turistii vin an de an la Caciulata pentru a se relaxa sau pentru a face un tratament. Situata pe malul Oltului, statiunea balneara este foarte bogata in ape termale, atermale si minerale, ale caror compusi chimici au proprietati vindecatoare. Daca sunteti interesati de o oferta de cazare Hotel Caciulata, exista o serie larga de optiuni, de la cele mai simple pana la cele cu tratamente incluse. 

Statiunea balneara Calimanesti-Caciulata este situata intr-un climat temperat cu influente continentale si datorita apelor minerale extrase de la mari adancimi, sunt foarte des recomandate pentru efectuarea unor tratamente de boli cronice. Cei care au afectiuni la nivelul sistemului digestiv, locomotor, renal sau reproducator vin deseori aici pentru a face diverse cure timp de o saptamana sau mai mult.

Complexul Balnear Cozia dispune de trei corpuri hoteliere, iar daca doresti cazare Hotel Caciulata, aici poti gasi cateva oferte personalizate. Hotelul dispune de 202 camere si 5 Sali de conferinte. Camerele single sau duble sunt dotate cu toate echipamentele necesare, de la televizoare color, cablu TV, aparate ventilatoare si bai cu dus. Turistii pot cobori la bar pentru a servi un cocktail si pot manca la restaurantul hotelului.

Cei care aleg cazare Hotel Caciulata beneficiaza de acces gratuit sau cu plata, in functie de oferta, la piscinele interioare, precum si la Aqua Parc-ul din orasul Caciulata. Accesul la Aqua Parc se face prin culoare interioare sau prin curtea externa. 

Totodata, rezervand o oferta de cazare Hotel Caciulata vi se ofera accesul la baza de tratament a Complexului Balnear Cozia. Aceasta baza a fost modernizata la nivelul celor mai inalte standarde. Hotelul are trei stele si foarte apreciat de turisti.

Pe langa Aqua Parc si tratamente, puteti descoperi statiunea si va puteti bucura de aerul curat. Manastirea Cozia este unul dintre principalele obiective recomandate cand veniti la Calimanesti. Manastirea Cozia, ctitorita de Mircea cel Batran a fost renovata ulterior de Neagoe Basarab si Stefan Cantacuzino si aminteste de credinta poporului roman in divinitate. Lacasul de cult este foarte vechi, dar cu toate acestea in stare foarte buna si atrage mii de pelerini care sunt fie in trecere cu masina, fie chiar doresc sa petreaca cateva zile in zona.

O cazare hotel Caciulata vine la un pret rezonabil, tinand cont de serviciile oferite si de multitudinea de oportunitati de tratament accesibile in zona balneara. Alegeti o saptamana in timpul verii, cand vremea e perfecta si incarcati-va bateriile pentru tot anul in Subcarpatii Getici!

In functie de nevoi si de timpul pe care il aveti la dispozitie, puteti opta pentru tratamente de cura interna sau externa. Crenoterapia este recomandata pentru tratamentul sub forma interna, iar baile la cada sau la piscina pentru cele sub forma externa. Se spune ca pana si dacii au descoperit beneficiile apelor termale si au stiut sa profite inca de pe atunci.

Pachetele sunt diverse si acopera toate nevoile celor care vor sa se lase pe mana hotelierilor si sa isi recapete sanatatea. Pentru mai multe informatii despre cazare Hotel Caciulata puteti consulta ofertele disponibile si rezerva primele locuri. 

Previous post 4 mituri despre îngrijirea pielii pe care nu trebuie să le mai crezi de azi înainte
Next post Medicul, Dr. Vanessa Youness, cercetare medicala cu orice pret!