Cel mai simplu mod prin care îți poți înființa o firmă

Vrei să îți înființezi propria firmă, dar atunci când te gândești la toți pașii pe care îi ai de făcut, la documentația ce trebuie întocmită și la drumurile lungi și timpul petrecut la cozi te demotivează? Există o soluție pentru ca tot acest proces să fie unul simplu și rapid.

În doar câteva zile, fără timp pierdut și bani irosiți, poți să ai propria firma.  Apelează la specialiști! Cei care oferă aceste servicii complete pentru înființarea de firme, PFA sau o asociație non profit vor rezolva totul în locul tău, iar costurile tale pentru aceste servicii vor fi practic nesemnificative, dacă stai să faci un simplu calcul.

Tu știi care sunt pașii înființării unei firme?

Cel mai probabil tot ce știi despre înființarea unei firme este faptul că întreg procesul este anevoios, de durată și înseamnă foarte mult stres. Este și normal ca o persoană care are cu totul alte preocupări și este specializat în cu totul altă arie profesională să nu știe și nici să nu înțeleagă care este tot procesul înființării unei firme.

Dacă vrei să pornești pe acest drum de unul singur, ține cont de faptul că va trebui să faci multe vizite, la multe dintre instituțiile ale statului care încă se supun procedurilor birocratice și unde digitalizarea nu a pătruns suficient cât să mai înlesnească întreg procesul. Pe mulți tocmai această interacțiune cu instituțiile statului i-a făcut să se răzgândească să mai ia calea antreprenoriatului.

Dar pentru că există soluții la aproape toate problemele, acum nu ai niciun motiv să te răzgândești.  Apelează la servicii de înființare firmă, profesioniști care se pot ocupa de la A la Z de tot.

În acest fel, uită că ai de făcut câteva drumuri la ANAF, la primărie sau la ONRC, așteptând diferite avize, autorizații sau mergând să mai depui un document lipsă la dosar despre existența căruia nu te-a anunțat nimeni înainte.

Cum poți simplifică procesul de înființare firma?

Odată ce te-ai decis ce tip de entitate juridică vrei să înființezi este timpul să apelezi la specialiștii care se ocupă de acte. În acest fel, vei primi consiliere încă de la început, din momentul în care va trebui să decizi care sunt codurile CAEN potrivite activității firmei. Colaborarea este una transparentă și pe înțelesul tuturor, termenii de specialitate fiind atent explicați, odată cu toate noțiunile juridice sau de altă natură pe care viitorul proprietar de firmă trebuie să le știe.

Taxele și comisioanele care trebuiesc plătite pe parcursul procesului de înregistrare a firmei vor fi aduse de la început la cunoștință, pentru ca totul să se deruleze fără nicio piedică. Odată ce acțiunile preliminare sunt stabilite, echipa de înființări firme București se ocupă de întocmirea documentației, realizarea cererii de înființare, depunere dosarului către Registru Comerţului. Se obțin astfel acte constitutive şi certificate de înregistrare, documente necesare pentru îndeplinirea activităților. La finalul întregului proces, vei constata că ai făcut economii serioase, atât de bani cât și de timp.

Oferta noastră cuprinde și înființare de firme gratuit, cu condiția ca dupa înființare contabilitatea firmei noi sa ramană in cadrul companiei noastre. 

Firma de contabilitate vă mai aduce o ofertă promotională, prima lună gratuită pentru firmele noi inființate in alta parte dacât la noi. Pentru mai multe detalii legate de tarife vizitati-ne site-ul https://www.contexpert-az.ro/

Previous post Biciclete copii: cum sa alegi modelul potrivit pentru micutul tau?
Next post Ce înseamnă parallax scrolling?