Cele mai speciale 4 cadouri corporate pentru barbati

Barbatii au stiut dintotdeauna sa puna in miscare rotile mediului antreprenorial, creand adesea adevarate imperii sau colosi la nivelul companiilor. Barbatii cunosc arta negocierii dure in sali de conferinte, insa inteleg si respectul de dincolo de aceasta. Daca in mediul tau de lucru ai de-a face adesea cu barbati carora vrei sa le arati ca relatia, fie ea de business fie personala, este importanta, venim in intampinarea ta cu 4 idei de cadouri corporate care sa te ajute in demersul tau.

Tablouri creative

Daca vrei sa oferi cadouri corporate cu adevarat speciale, atunci ar tebui sa privesti cu atentie la relatia sau parteneriatul pe care il ai cu persoanele carora vrei sa le daruiesti produsele. Cat sunteti de apropiati? Ce ai vrea sa exprime darul: recunostinta, multumire, un imbold spre o cunoastere mai buna? Daca vrei sa atragi atentia asupra faptului ca doresti ca parteneriatul vostru sa existe in continuare, poti sa oferi un dar neutru, dar plin de insemnatate- un tablou.

Tablourile sunt o forma de arta, iar gama de tablouri creative Artizan Urban, realizate din reciclarea pieselor si mecanismelor de ceas intrece orice inchipuire. Nu ai fi crezut ca acest lucru este posibil din elemente atat de mici si aparent atat de nesimnificative. Ei bine in atelierele Artizan Urban ele prind viata si exprima o poveste exact asa cum iti doresti tu sa o transmita.

Butoni personalizati

Butonii sunt simbolul rafinamentului si al elegantei barbatesti, asa ca in mod cert ei vor fi un cadou foarte apreciat. Daca vrei sa oferi un dar unic, atunci pe artizanurban.ro vei descoperi modele de butoni personalizati, unici si rafinati, care vor completa excelent orice tinuta.

Bauturi fine, rafinate

Barbatii apreciaza cadourile care spun o poveste, iar in relatia de business povestile se spun la un pahar de vorba. Poti alege asadar o bautura rafinata, vin sau whisky, iar pe langa aceasta poti sa completezi cadouș si cu un set de pahare. 

Ceas sau busola

Ceasurile sunt deja cunoscute ca fiind una dintre cele mai bune optiuni de cadouri corporate. Ceasurile exprima rafinament in orice situatie, fie ca vorbim despre ceasuri de birou sau de mana. Totusi, daca nu esti decis asupra unui anumit model de ceas, poti oricand sa optezi pentru o busola, care sa constituie un cadou inedit.

Cadourile pentru barbati sunt lucruri aparte, diferite de optiunile pe care le ai pentru doamne. Cadourile barbatesti miros a cafea tare, a tutun rafinat si a cel mai curajos parfum barbatesc. Adu-ti asadar contributia la aceasta imagine si alege un cadou potrivit, dominant masculin pentru partenerii tai de afaceri.

Previous post Succes Grup – Servicii Dedicate de Business pentru Companii
Next post Cursuri autorizate de Instructor fitness și personal trainer