Coletele ajung în siguranță la destinație în Germania atunci când alegi o firmă cu experiență!

RENNEN livrează de 10 ani colete din România către Germania și retur, cel mai bun serviciu de curierat Germania România. 3 Cu Rennen puteți expedia un colet din România în Germania fără niciun fel de griji la prețuri foarte bune.

Cât costă să trimiteți un colet din România în Germania?

Cei ce vor să expedieze un colet din România în Germania trebuie să știe că la prețul este calculat în funcție de greutate și volum.

Mai mult decât atât, în același preț intră și livrarea door-to-door. Fiind o firmă de curierat internațional, are costuri dintre cele mai accesibile. Coletele ajung mereu la timp. Atât rutele alese cât și experiență angajaților sunt doua avantaje care îi fac să evite cu ușurință întârzierea livrărilor.

Poți rezerva online transport colete pe ruta Germania – Romania

Completea-ză  formularul cu toate datele necesare pentru a rezerva preluarea coletelor tale din Germania și livrarea acestora direct la adresa în Romania sau retur. Fiecare câmp trebuie completat cât mai corect, pentru a putea primi o estimare de preț pentru transportul coletului.

Siguranță transportului

Unul dintre cele mai importante aspecte la transportul coletelor în Germania este siguranță. Poți transporta cu încredere articole fragile sau electronice.

Curse săptămânale

Fie că vrei să trimiți un colet pe ruta Romania – Germania sau retur, ai la dispoziție curse regulate în fiecare săptămână. Rezerva acum un loc pentru coletul tău în următoarea cursa spre Germania și noi te vom contacta telefonic pentru confirmare!

Coletele ce urmează să fie expediate  trebuie să fie ambalate corect. Asigurați-vă că întreg conținutul este sigilat bine pentru a nu exista neplăceri pe perioada călătoriei.

Nu în ultimul rând, Rennen oferă servicii transport persoane Romania Germania și retur, motiv pentru care poate prelua colete din orice oraș din Germania. Preluările sunt săptămânale, iar mai multe detalii în acest sens gășiți în pe site-ul lor.

Informații suplimentare privind livrarea coletelor în Germania sau în România.

Urmează recomandările noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se vă desfășura fără probleme:

•          Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare.

•          Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău vă călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.

•          Utilizează o cutie rezistentă și bandă adezivă pentru a sigila pachetul.

•          Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului cât mai lizibil și informațiile să fie corecte

•          Asigură-te că cineva vă fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Previous post Ce vitamine si minerale sa consumam pentru a ne intari articulatiile
Next post Alege excelenta in domeniul educational, alege Asociatia Succes in Educatie si Sport!