Credite IFN – soluția ideală în perioada de criză

În contextul pandemic, provocat de virusul Covid-19, oamenii au avut dificultăți cu banii. Multe persoane și-au pierdut locul de muncă actual, astfel fiind nevoiți să apeleze la bănci pentru împrumuturi bancare. Din fericire, Claret Credit vine cu soluțiile ideale în ceea ce privește creditele bancare, și anume creditele IFN.

IFN este acronimul pentru „Instituție financiară nebancară”. Termenul este folosit pentru a defini entitățile, altele decât instituțiile de credit, reglementate de către Banca Națională a României (BNR) ce desfășoară activități de creditare cu titlu profesional, în condiții stabilite de lege.  Potrivit Legii nr. 93/2009, aceste instituții financiare nebancare pot oferi servicii bancare, însă nu au dreptul de a accepta diferite depozite sau fonduri rambursabile de la public. De asemenea, orice instituție financiară nebancară are datoria de a păstra confidențialitatea asupra tuturor informațiilor aflate la dispoziția sa, care privesc persoana, patrimoniul, activitatea, relațiile personale sau de afaceri ale clienților, contractele încheiate cu clienții sau serviciile oferite pentru aceștia. În România există în acest moment peste 140 de IFN-uri.

Credit IFN vs. credit bancar

Românii au început să apeleze din ce în ce mai mult la credite din diverse motive: unii apelează la un împrumuri pentru achiziționarea diferitelor electrocasnice sau a unei mașini, alții doresc poate să plece într-o vacanță, însă le lipsesc banii în acel moment. Așadar, dacă doriți să faceți un împrumut bancar, ar trebui să știți care sunt diferențele între un credit bancar și unul IFN.

Creditul bancar este cunoscut de majoritatea oamenilor și se obține de la bănci. Creditul bancar poate fi unul de consum sau pentru nevoi personale, în funcție de instituția care îl acordă.

Creditul bancar presupune multă birocrație, în timp ce procesul de acordare a creditului IFN se desfășoară într-un timp scurt, fără a fi nevoie de multe acte. De asemenea, creditul IFN se poate lua online și în maxim 2 zile beneficiezi de suma dorită.


Creditul IFN se obține simplu și ușor; nu contează dacă ai alte datorii. Ai nevoie doar de buletin și de dovada că ai un venit lunar plus garantie imobiliara sau auto. Bani îi primești în cel mai scurt timpe și nu există comisioane ascunse sau taxe de acordare a împrumutului.

Băncile impun anumite clauze, care sunt mult mai stricte și percep anumite comisione și taxe adiționale. De asemenea, băncile oferă creditele într-un timp mult mai lung, față de un credit la o instituție financiară nebancară, unde baniii pot fi ai tăi în doar 24 de ore, după o evaluare rapidă a solicitării. De asemenea, de cele mai multe ori, oamenii apelează la IFN deoarece condițiile sunt mai flexibile și mai ușor de îndeplinit.

Dacă aveți nevoie urgentă de bani, atunci un credit IFN este soluția ideală. În cazul în care doriți o sumă de bani mai mare și sunteți eligibil pentru un credit bancar, atunci aceasta ar trebui să fie prima opțiune. Claret Credit vă stă la dispoziție cu un credit de nevoi personale cu garanție imobiliară, flexibil și ușor de obținut.

Claret Credit – soluția ideală pentru un credit avantajos

CLARET EURO CREDIT IFN S.A. a fost înființată în anul 2013 și este autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Compania face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest.

Claret Credit vine în ajutorul dumneavoastră cu credite pentru persoanele fizice și juridice.

Credite persoane fizice:

– credite cu garanție imobiliară

– credit ipotecar

– credit achiziție auto

– credit cu garanție auto

Credite persoane juridice:

– credite persoane juridice cu garanție imobiliară

– credit pentru proiecte imobiliare

– credit cu garanție în HORECA

– credit antreprenor

Prin intermediul instituției Claret Credit, nu numai că beneficiezi de soluția potrivită nevoilor tale personale, dar beneficiezi de promptitudine, transparență și profesionalism în procesul acordării creditului. Obții suma imediat în contul tău, pe care o poți folosi în funcție de nevoile tale personale. Cu Claret Credit obții împrumutul într-un timp scurt, fără a avea nevoie de un șir nesfârșit de acte, lucru întâmpinat la bănci.

Dacă ești în căutarea unui credit urgent pentru nevoile personale, apelează cu încredere la serviciile oferite de Claret Credit, și vei beneficia de suma dorită într-un timp scurt.

Contactează-ne acum!

Întrebări frecvente:

1. Este nevoie de garanție pentru a accesa un credit de nevoi personale?

Pentru a accesa un credit de nevoi personale la Claret Crfedit, ai nevoie de o garanție imobiliară sau auto pentru a fi eligibil pentru un astfel de împrumut.

2. Care este suma pe care o pot obține dacă accesez un credit de nevoi personale cu garanție imobiliar?

Valoarea creditului va fi stabilită ulterior, în funcție de capacitatea de rambursare a clientului și valoarea de evaluare a garanției. Claret Credit poate oferi și credite ce pot ajunge la 1-2 milioane de euro.

3. De ce să alegi un credit cu garanție imobiliară de la Claret Credit?

Claret Credit vă pune la dispoziție oferte personalizate, în funcție de garanția oferită și de nevoile personale. Puteți alege să rambursați în rate fixe cu perioada grație, în perioada aleasă de tine, între 6 și 60 luni. De asemenea, putem negocia costurile creditului în funcție de valoarea împrumutului, a garanției imobiliare și de bonitatea clientului.

Previous post Tobiass deschide cel de-al treilea magazin fizic în Brașov
Next post Echipamente utile pentru sporturi de iarnă