Cum arată bucătăria unei gospodine moderne?

Atunci când vorbim despre amenajarea bucătăriei, părerile sunt împărțite, fiecare familie având propriile gusturi și preferințe. E perfect normal să fie așa, doar că există câteva reguli de aur de la care nicio gospodină desăvârșită nu ar trebui să se abată.

Fie că îți plac tendințele în materie de design interior, fie că nu te prea dai în vânt după ele, trebuie să știi că, dincolo de aspectele estetice, trendurile de acest tip au și o parte practică, care nu ar trebui neglijată.

Atunci când designerii de interior proiectează bucătăriile, se iau în calcul și aspecte ce țin de domeniul practic, util, adaptat zilelor noastre, nu doar referințe de ordin vizual, precum liniile, culorile, materialele, etc.

Dacă nu te interesezi în legătură cu acestea, riști să-ți cumperi un mobilier și obiecte electrocasnice frumoase, aspectuoase, dar care mai mult te încurcă și îți fac gaură în buget.

Cel mai important lucru de care trebuie să țină cont persoanele care vor să își redecoreze bucătăria în stil modern este acela că tendința universal valabilă care deja a cucerit lumea și care se va menține și în viitor este de a ascunde obiectele electrocasnice.

Minimalismul e cheia decorării unei bucătării moderne

S-au dus vremurile în care intrai într-o bucătărie și puteai observa cu ușurință toate electrocasnicele și ustensilele gospodinei din acea casă. Nu mai e la modă și nici nu se mai potrivește cu stilul de viață modern, în care majoritatea bucătăriilor tind să fie open space și folosite ca spațiu de dining. 

În acest context, bucătăria trebuie să iasă în evidență doar atunci când este folosită, iar în restul timpului, să servească drept spațiu asemănător unui living, în care toți cei din casă se pot relaxa, pot privi la televizor sau chiar se pot odihni.

Pentru a realiza acest efect de cameră de zi dintr-o bucătărie, secretul principal constă în alegerea obiectelor electrocasnice încorporate.

Astfel, vei dispune de tot ce ai nevoie pentru a găti, doar că nu vor fi expuse la vedere, ci mascate de mobilierul pe care tu ți-l dorești și pe care vei avea șansa să-l alegi în concordanță cu design-ul celorlalte camere. Practic, vei reuși să creezi o armonie vizuală și o omogenitate în amenajarea locuinței tale.

Pentru a realiza acest lucru, poți alege un cuptor incorporabil de la Ideall.ro, dar și alte electrocasnice care pot fi mascate, astfel încât aspectul vizual să fie unul modern, minimalist, plăcut, adaptat nevoilor tale și ale familiei tale, dar mai ales discret.

Astfel, vei reuși să construiești un spațiu modern și eficient în bucătărie, care îți va permite să apelezi și la tendințe de design interior, cum ar fi o amenajare în stil open space, fără să te temi de faptul că musafirii vor vedea cele mai mici detalii din această încăpere.

Sursa foto: freepik.com

Previous post Narcisa Lecușanu candidează din nou pentru Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal!
De ce ar trebui sa alegi o trupa cover pentru nunta ta Next post De ce ar trebui sa alegi o trupa cover pentru nunta ta?