De unde le cumperi termopan în Timișoara și ce tipuri de ferestre alegi

Când suntem preocupați de calitate și eficiență, Aluplast reprezintă o alegere excelentă pentru ferestrele de termopan. Pentru a garanta satisfacția maximă a clienților și pentru a păstra standardul de calitate ridicat, produsele Aluplast sunt în continuă evoluție, grație unui proces de cercetare și dezvoltare constant.

Dacă intenționați să investiți în ferestrele Aluplast, o opțiune sigură ca partener și distribuitor, pentru atât proiectele rezidențiale, cât și cele comerciale, este firma Premium Fenster din Timisoara Aceasta se distinge prin promovarea inovatoarei marci înregistrate energeto®, care îmbină profile ușoare, fără suportul de oțel și elemente ce contribuie semnificativ la economisirea energiei.

Ce ne oferă ferestrele Aluplast?

Un aspect cheie în strategia recentă este producerea de ferestre Aluplast cât mai ușoare, facil de transportat și instalat, fără a pune presiune asupra structurii de rezistență. O altă prioritate este eficientizarea transferului de energie, pentru a diminua costurile necesare obținerii unui confort termic optim, atât în sezoanele mai friguroase, cât și în perioadele de vară.

Pentru a realiza aceste beneficii, sistemul energetic dezvoltat de Aluplast integrează două tehnologii inovatoare proprii: bonding inside și powerdur inside. Prima, bonding inside, implică o rama specială creată prin utilizarea unei tehnici de lipire a geamului inovatoare. A doua, powerdur inside, reprezintă un tip nou de cadru, realizat în colaborare cu BASF, care utilizează un PVC Ultradur® High Speed, înlocuind suportul de oțel prezent în cazul altor tipuri de ferestre.

Avantajele includ:

  • Simplificarea procesului de manipulare a produsului final
  • Diminuarea riscului de spargere a geamului prin eliminarea stresului punctual
  • Stabilitate îmbunătățită a ferestrei grație proceselor aplicate
  • Creșterea suprafeței de geam
  • Izolare acustică superioară prin conexiunea directă între ramă și geam
  • Rezistență îmbunătățită la efracție, deoarece geamul nu poate fi îndepărtat din ramă
  • Greutatea redusă a geamului, asigurând o mai bună manevrabilitate și costuri de transport reduse
  • Izolare termică superioară, fiind printre cele mai eficiente din clasa de produse.

Tehnologia folosită a condus la numeroase îmbunătățiri extrem de utile pentru cei care doresc să realizeze construcții eficiente din punct de vedere energetic, ușoare și durabile.

Ferestrele Aluplast sunt o opțiune excelentă atunci când trebuie să alegeți materialele pentru construcții noi sau renovări și căutați soluții de înaltă calitate cu rezultate pe termen lung.

Ce ne propune Premium Fenster din gama ferestrelor Aluplast: În funcție de cerințele specifice și de buget, cele mai populare modele de ferestre Aluplast sunt: Ideal 4000 Aceasta este o fereastră cu 5 camere de izolare și un profil de 70 mm în lățime. Asigură o izolare termică până la Uw de 1.3 -1.4 W/(m²K) și un nivel de protecție fonică de până la 43 dB. Dispune de un sistem cu două niveluri de garnituri și este echipată cu feronerie MACO. Intertec 85 Md Este o fereastră cu 7 camere de izolare și un profil de 85 mm în lățime, cu 3 garnituri, inclusiv una mediană. Asigură o izolare termică până la Uw de 0,74 W/(m²K) și un nivel de protecție fonică de până la 44 dB. Este echipată cu feronerie MACO.

Ferestrele Aluplast cu PVC, având o structură cu 5-6 camere în profilul standard, 2 niveluri de garnituri și o adâncime constructivă de 70-85 mm, sunt în prezent unele dintre cele mai competitive și performante ferestre termopan de pe piață. Ele furnizează rezultate remarcabile în ceea ce privește toate standardele impuse în domeniu, adică izolarea termică și fonică, rezistența la efracție, durabilitatea și rezistența, ușurința de instalare, fiabilitatea și rezultatele pe termen lung.

Fiecare tehnologie utilizată este atent cercetată, constant îmbunătățită și patentată. Aceste detalii se reflectă prin inovație și competitivitate pe o piață în continuă evoluție și din ce în ce mai exigentă. De aceea, ferestrele Aluplast sunt apreciate atât pentru design, cât și pentru performanță, fiind o alegere adecvată chiar și pentru cei mai pretențioși clienți.

Pentru mai multe informații despre produsele Aluplast și modul în care acestea pot fi integrate pentru a îmbunătăți eficiența energetică și estetica unei clădiri, nu ezitați să contactați Premium Fenster!

Previous post Descoperă calitatea și conveniența cauciucurilor off road de la Vadrexim.ro
Next post 5 articole vestimentare de care nu te poți lipsi în vara anului 2023