Este necesară sau nu schimbarea distribuției auto pe lanț?

Distribuția pe lanț este tot mai des utilizată de către marii producători auto datorită fiabilității sale, ușurinței cu care se întreține și faptului ca înlocuirea acesteia se recomanda la un interval mult mai mare de timp în comparație cu distribuția tradițională pe curea. Totuși, cand se recomandă înlocuirea distribuției auto pe lanț? Răspunsul diferă de la un producător la altul, în funcție de mai mulți factori.

Distribuția pe lanț este, fără îndoială, mult mai rezistentă, iar mulți producători auto recomandă ca aceasta să fie înlocuită într-un service auto între 180.000 și 300.000 de kilometri. Totodată, în unele cazuri se consideră că distribuția este proiectată în așa fel incat sa reziste tot timpul, ceea ce presupune că nu este necesară înlocuirea sa. În schimb, în funcție de condițiile în care sunt utilizate autoturismele, poate chiar și kit-urile de distribuție pe viața trebuie schimbate pentru a se evita mai multe riscuri.

Acest kit este mult diferit de cel de distribuție pe curea care reprezintă o simplă curea din cauciuc, ce rezistă în timp, însă nu atat de mult precum lanțul. Această curea se înlocuiește, din nou, într-un anumit interval recomandat de producător, de regulă, între 60.000 și 90.000 de kilometri sau la fiecare cinci ani. 

Inlocuirea lantului de distribuție este o necesitate

Lanțul de distribuție uzat întotdeauna da semne, astfel că șoferii nu vor avea o problemă în a identifica rapid cauza. De regulă, motorul pornește mai greu și funcționează sacadat, producând, în același timp, o serie de zgomote care pot pune pe gânduri orice șofer. Lanțul se înlocuiește cu unul nou atunci cand cel existent este uzat sau dă semne că urmează să cedeze, iar o asemenea procedură trebuie realizata într-un service eu experiența. 

Service-ul pe care te poți baza

Pentru schimbare distribuție auto pe lanț la modelele auto BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes și multe altele, te poți baza pe Cosmo Motors. Aici te așteaptă o echipă de mecanici cu o bogată experiență care știu cum să se adapteze la fiecare context în parte. Ai garanția că mașina ta este pe mâini bune la Cosmo Motors, iar înlocuirea distribuției pe lant nu va fi o problemă. Totul este transparent, astfel că fiecare client chiar poate participa la orice procedură.

Schimbarea distribuției pe lanț necesită atenție

Procedura este una care necesită atenție, iar cea mai mică greșeală poate avea urmări grave, motiv pentru care este ideal ca totul să se pună în practică în cadrul unui service auto profesionist. Nimeni nu-și dorește să-și lase mașina pe mâini nepotrivite, însă experiența Cosmo Motors nu poate fi pusă la îndoială.

Ai grija de masina ta

Un vehicul bine întreținut se va comporta ideal pe șosea și i se prelungește considerabil durata de viață. Multe componente ale distribuției se uzează mai repede atunci cand autoturismul nu este întreținut așa cum se cuvine, iar acest lucru poate atrage cu sine o mulțime de probleme. Ai grijă de mașina ta și intereseaza-te de procedura de schimbare a distribuției auto pe lanț la modelele auto BMW, Audi, Volkswagen, Land Rover, Mercedes și nu numai, totul la Cosmo Motors. Ai certitudinea ca masina ta este pe maini bune aici, indiferent de problema cu care se confruntă sau de procedura care trebuie pusă în practică.

Costuri minime – beneficii maxime

Mulți șoferi pot amâna diferite intervenții din motive financiare, însă costurile implicate pentru schimbarea distribuției auto pe lanț la diferite modele auto sunt accesibile pentru toate buzunarele. Cu alte cuvinte, nimeni nu are nici cel mai mic motiv pentru care sa nu fie preocupat de o asemenea procedură și de întreținerea așa cum se cuvine a autoturismului tău. Costurile sunt minime, dar beneficiile maxime la Cosmo Motors, profită acum!

Previous post Încrezătoare, puternică sau cu capul în nori? Află CE spune outfit-ul despre tine!
Next post Nu iti izola singur podul (sau mansarda) – iată ce pericole exista