Încrezătoare, puternică sau cu capul în nori? Află CE spune outfit-ul despre tine!

Alegerile tale vestimentare nu sunt deloc întâmplătoare. Modul în care te îmbraci nu este doar o consecință a trendurilor de modă, ci reprezintă și o modalitate de comunicare cu cei din jurul tău. Outfit-ul tău transmite în fiecare zi un mesaj unic despre personalitatea ta, felul în care dorești să fii perceput în societate, dar și despre starea de spirit și emoțiile pe care le ai într-un anume moment. Află din acest articol CUM să te îmbraci în așa fel încât să transmiți exact mesajul pe care-l dorești.

Iată ce informații comunici prin CULORILE pe care le porți:

  • Culorile închise. Negrul, bleumarinul, griul și alte asemenea nuanțe sunt folosite adesea pentru întâlniri de business și evenimente oficiale deoarece denotă seriozitate și eleganță desăvârșită. În plus, creează impresia unei siluete suple, așadar cel puțin din aceste motive, ele ar trebui să facă parte din garderoba ta. Totuși, nu este recomandat să exagerezi purtând doar culori întunecate deoarece pot părea banale și plictisitoare. Este esențial să înveți să le asociezi cu nuanțe neutre pentru a obține o ținută măgulitoare.
  • Nuanțele pastelate. Aceste tonuri sunt versatile și relaxate. Ele vor completa de minune hainele închise la culoare, rezultatul fiind un aspect distins, rafinat, dar și cald, în același timp. În plus, piesele vestimentare în culori deschise precum bej, roz prăfuit sau crem par mai scumpe, așadar este o idee bună să le porți atunci când vrei să obții outfit-uri sofisticate și pretențioase.  
  • Culorile aprinse. Galbenul puternic, roșul intens sau verdele neon sunt nuanțe îndrăznețe pe care le poți folosi atunci când vrei să ieși în evidență. De asemenea, acestea sunt culori vesele care transmit vibrații pozitive și pot spun despre tine că ești o persoană optimistă și bine dispusă. Le poți utiliza și atunci când vrei să-ți îmbunătățești starea de spirit, însă ai grijă să le combini în așa fel încât să nu deranjeze privirii.

Iată ce spun ACCESORIILE despre tine:

  • Bijuteriile prețioase. Dacă preferi aurul și pietrele prețioase înseamnă că ai o personalitate puternică, sofisticată, care apreciază lucrurile de calitate. Ești foarte atentă cu look-ul tău, ai un stil bine definit și, de cele mai multe ori, optezi pentru outfit-uri clasice și atemporale.
  • Gențile și încălțămintea statement. Dacă obișnuiești să incluzi în ținutele tale o geantă cu o formă mai deosebită sau o pereche de pantofi cu print neobișnuit, înseamnă că nu-ți place deloc să te pierzi în mulțime. Profiți de orice ocazie să ieși în evidență și să atragi toate privirile asupra ta și ești un exemplu pozitiv pentru persoanele din jurul tău. Pentru tine este esențial să ai în garderobă cele mai cool piese, așadar nu scăpa ocazia și comandă acum de la magazinul online the5thelement.ro cele mai colorate și avangardiste modele de genți sau încălțăminte.
  • Eșarfele colorate, ochelarii supradimensionați și accesoriile extravagante. De obicei, persoanele care adoptă astfel de articole sunt firi creative, inventive și artistice. De asemenea, sunt inteligente și sociabile, au mulți prieteni și sunt foarte apreciate de oamenii din jur. Dacă și ție îți place să-ți împrospătezi ținuta cu câte o eșarfă boho-chic sau alte piese excentrice, cel mai probabil ești o persoană care adoră libertatea, spui întotdeauna ce gândești și trăiești după propriile tale reguli.

În concluzie, este important să știi ce mesaj transmite outfit-ul tău deoarece articolele vestimentare pe care le porți pot influența părerea celorlalți despre tine. Este bine să lași hainele să vorbească despre tine, însă ai grijă ca acestea să spună lumii întregi că ești o persoană încrezătoare, optimistă și puternică.

 Sursa foto: Pixabay.com

Previous post Cum sa alegi servicii contabilitate profesionale?
Next post Este necesară sau nu schimbarea distribuției auto pe lanț?