Kombucha – noul trend pentru cei care adoptă un stil de viață sănătos

Un stil de viață sănătos începe din interior. Iar atunci când simt că organismul are nevoie de o doză de sănătate, tot mai mulți români preferă băuturile naturale, ca alternativă la băuturile pline de zahăr, din comerț. Noua tendință a momentului, kombucha, reprezintă alegerea potrivită. Ce este, de fapt, kombucha? Aceasta este o ciupercă miraculoasă ale cărei proprietăți benefice sunt cunoscute de mii de ani. Odată ce este transformată într-o băutură delicioasă, 100% naturală, dă clasă produselor obișnuite din comerț, datorită atât efectelor pozitive pe care le are asupra organismului, cât și gustului inconfundabil. În mod obișnuit, cultura de kombucha se hrănește cu ceai verde sau ceai negru îndulcit cu zahăr sau cu miere.

iKombucha – singurul producător din Europa a sortimentului cu miere, în a cărui proces de fermentație nu folosește deloc zahăr

iKombucha prepară într-un mod artizanal o băutură vie, ușor acidulată și cu gust plăcut acrișor, folosind doar ingrediente naturale. Un lucru inedit în Europa este faptul că iKombucha este singurul producător care prepară unul dintre sortimentele sale – cel cu miere – după o rețetă tradițională care nu necesită zahăr în procesul de preparare, în compoziția sa fiind utilizate doar frunze de ceai verde, miere de albine, ștevie și, bineînțeles, cultura de kombucha.

Victor Nicolae Mut, artizanul iKombucha, declară: „Pe baza experiențelor personale deosebite avute în urma consumului de kombucha și a cercetărilor amănunțite, am decis, în 2018, că iKombucha este lucrul bun pe care îl pot eu oferi. Am început producția din pasiune, iar susținut de încântarea clienților față de efectele resimțite, am hotărât să ne extindem la nivel național și să dovedim că, schimbând obiceiurile mici, putem schimba lumea. De aceea, cu iKombucha, ne dorim să facem o lume mai fericită și mai sănătoasă, folosind ceea ce ne oferă natura. iKombucha vine ca răspuns la nevoia oamenilor de a consuma o băutură răcoritoare, care nu este încărcată de zaharuri și chimicale, fiind infinit mai sănătoasă pentru organismul uman.”

iKombucha – sursă de probiotice naturale

Pentru un organism sănătos sunt necesare miliarde de probiotice. Acestea susțin imunitatea naturală a organismului, ajută digestia, sprijină la combaterea bacteriilor patogene și contribuie la absorbția nutrienților, a vitaminelor și a mineralelor esențiale. Acest necesar zilnic de probiotice naturale se poate obține din alimentele fermentate natural, cum este și băutura activă iKombucha.

Cultura de kombucha se hrănește cu ceai verde sau negru, îndulcit cu zahăr sau miere. Prin procesul de fermentare zaharurile sunt transformate și rezultă o băutură ușor acidulată, cu gust plăcut, acrișor.

Pentru că este o băutură „vie”, nepasteurizată sau conservată, la cald reîncepe procesul de fermentare, motiv pentru care iKombucha este produsă în loturi mici și livrată în permanență proaspătă.

Această băutură este o adevărată „bombă” biochimică, datorită miliardelor de probiotice vii, enzime, aminoacizi, polifenoli, vitamine (vitamina C și complexul de vitamine B) și acizi organici pe care le conține, conferind consumatorilor mai mult decât bunăstare fizică și psihică, respectiv, sănătate.

Elixirul imunității – beneficiile incontestabile ale iKombucha

  • Infuzează organismul cu energie proaspătă, datorită conținutului de vitamine, minerale, enzime și bionutrienți;
  • Stimulează imunitatea și detoxifierea naturală a organismului;
  • Regenerează flora internă și îmbunătățește digestia cu ajutorul probioticelor și enzimelor asimilate optim de organism;
  • Accelerează arderea grăsimilor și limitează depunerea de grăsimi prin stimularea metabolismului;
  • Contribuie la regenerarea celulară și la procesul de întinerire și stimulare a rezistenței naturale a organismului;
  • Alcalinizează corpul și echilibrează PH-ul intern, curățând vasele de sânge și susținând procesul de autovindecare.

În prezent, iKombucha produce 8 sortimente folosind arome naturale de: miere, ceai verde, lavandă, rooibos, trandafir și hibiscus, mentă, ghimbir și cardamon. Pentru a consulta în detaliu beneficiile și a descoperi sortimentele iKombucha, accesează site-ul oficial https://ikombucha.ro/.
iKombucha – Beau Sănătate!

Contact:
Victor Nicolae Mut | artisan iKombucha
Telefon: +40 799 109 910
E-mail: office@ikombucha.ro

Previous post Cum să alegeți o imprimantă 3D pentru cabinetul dentar sau laborator
Next post AllmaDesign – Agentia Web Design care Transforma Ideile in Realitate