Medicul, Dr. Vanessa Youness, cercetare medicala cu orice pret!

Iar cand spunem, orice pret, ne referim inclusiv la pretul vietii si al libertatii!

Aceasta nu este doar fondatoarea unui proiect de anteprenoriat social, unica Clinica naturista de medicina psihosmatica si Api-Fito-Terapie. 

Vanessa Youness este si medic, doctorand cu un doctorat si proiect de cercetare medical la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. 

Doctorat si profesorul conducator de lucrari de doctorat, fiind un subiect de analiza pe masa judecatorilor intr-un dosar cel putin interesant de urmarit pana la capat!

Cu sau fara acest proiect de cercetare, clinica fiind si un proiect de antreprenoriat social, isi desfasoara o activitate larga intr-un domeniu inca prea putin aprofundat si inteles in tara noastra ca si concept, dar foarte interesant! 

Speram sa vedem acest concept de clinici naturiste, bio, vegetariene, bazate pe tratamente exclusiv din natura, inmultit in viitorul apropiat! 

Sunt foarte multe tari emancipate si doctori care au imbratisat aceasta intelegere, ca doar in natura ne este vindecarea!

Nu doar la farmacie si spitale, in produsele cele mai chimice. 

Ne dorim sa incurajam si sa sustinem tineri inovatori in gandire, care aduc un plus de valoare lumii, iar cand ea este bazata si pe stiinta, cu atat mai mult! 

Ne dorim tot mai multe astfel de proiecte de antreprenoriat social si tot mai multi oameni cu carte grea invatata, sa aiba tot mai mult curaj sa militeze pentru ceeace au invatat! 

Acum in aceste timpuri de grea incercare, cu virusi, vaccinari, sisteme imunitare in nevoie de intarire, poate ne aplecam cu totii atentia inapoi spre natura lasata de Dumnezeu!

Previous post Cazare Hotel Caciulata
Next post Cum alegi firma de echipamente HoReCa cu care vei colabora?