Pot infiinta o firma online?

Desi pentru unii ar parea o idee mai putin obisnuita, posibilitatea de a infiinta o firma online exista astazi si este un serviciu chiar solicitat. Sa poti infiinta o firma online, de acasa, e la indemana, avantajos, de dorit.

Lucrurile stau chiar foarte simplu din acest punct de vedere. Exista servicii specializate puse la dispozitie de societati cu experienta in domeniu, precum AxA Cont. Procesul propriu zis dureaza undeva in jur de 4-6 zile. Este timpul de care au nevoie expertii pentru a deschide firma, pentru ca tu nu trebuie sa aloci decat cateva ore per total. Suna interesant? Te invit sa citesti mai departe pentru a afla mai multe despre serviciile de infiintare firma online furnizate de societatea mentionata.

Pot sa infiintez o firma online?

Da! Ai toate sansele sa faci asta, dar iti recomand sa te documentezi corespunzator in prealabil. Totul porneste cu firma pentru care optezi pentru a te ajuta in acest sens. Ti-am facut o recomandare care te asigura ca nu risti sa ai parte de o experienta neplacuta.

Ca un prim avantaj al unei astfel de colaborari precizez faptul ca primesti de la bun inceput informatiile de care ai nevoie cu privire la preturile aferente infiintarii unui SRL, respectiv ti se aduc la cunostinta detalii cu privire la taxele pe care le cere statul. Care sunt acestea vei afla in urma ofertei personalizate pe care o primesti de la AxA Cont. Aceasta este oferita in functie de datele pe care i le oferi. Poti sa ii contactezi fie prin e-mail, fie telefonic.

Primesti imediat dupa accept si factura aferenta, iar dupa plata ei lucrurile sunt puse in miscare. Trebuie sa le furnizezi actele de care au nevoie pentru infiintarea SRL-ului – le gasesti la ei pe site: axacont.ro.

Apoi vei primi prin e-mail actele de care ai nevoie pentru a deschide capitalul social. Exista posibilitatea ca tot ei sa depuna in cont suma necesara. Dupa ce procesul de deschidere a firmei este incheiat, un delegat al societatii va ridica actele de la ONRC si ti le expediaza prin posta rapida. Este si posibilitatea de a le lua tu de la sediul lor, daca vrei ca totul sa fie mult mai rapid.

Verifica site-ul mentionat mai sus pentru a afla care sunt actele exacte de care ai nevoie pentru infiintarea firmei. Nu uita ca poti sa trimiti totul online, deci deplasarea pana la sediul lor iese din discutie.

Ai o serie de avantaje, dupa cum spuneam, atunci cand alegi sa colaborezi cu o astfel de societate. La AxA Cont beneficiezi de consultanta pe tot parcursul procesului de infiintare. De asemenea, primesti consultanta gratuita si vizavi de fiscalitatea in vigoare din Romania, un aspect foarte important, despre care ar trebui sa te documentezi mai mult. Bineinteles, ti se vor aduce la cunostinta si obligatiile principale pe care le va avea atat administratorul, cat si societatea in sine. Esti dornic sa afli mai multe despre asta si sa pui lucrurile in miscare? Intra pe axacont.ro si trimite formularul.

Previous post CATEVA MOTIVE DE A ALEGE REFLEXOTERAPIA
Next post Coșurile cadou, o idee potrivită pentru orice ocazie!