Serviciile de dezinfecţie – soluţia ideală pentru un mediu curat, sigur şi sănătos

Realizează periodic dezinfecţia pentru spaţiul în care te afli

Sănătatea noastră şi a celor din jur trebuie să fie pe primul loc în permanenţă. Şi asta cu atât mai mult cu cât ne aflăm cu toţii într-un context pandemic într-o continuă evoluţie. Prin urmare, pentru a putea igieniza complet şi corect orice suprafaţă de contact pe care se pot aşeza numeroase microorganisme, microbi  sau viruşi (printre care se numără şi SARS-CoV2) şi pentru a evita transmiterea acestora pe scară largă, este recomandat să apelăm la o companie de tip DDD autorizată, aşa cum este acesta firma de dezinfectie din Timisoara spre exemplu. Aceasta va veni în sprijinul nostru cu cele mai eficiente metode de igienizare a spaţiului nostru, fie personal, fie profesional, astfel încât să ne putem bucura de un mediu curat şi sigur, în care să fim protejaţi pe deplin împotriva coronavirsului.

Mai mult, pentru rezultate pe termen lung, este necesar ca dezinfecţia să fie efectuată în mod regulat, la anumite intervale de timp, în special în cadrul încăperilor cu pericol de contaminare ridicat, totul pentru siguranţă 100%.

Alege serviciile unei firme specializate în domeniu

Întrucât simpla curăţarea a obiectelor sau a anumitor suprafeţe nu înseamnă automat şi eliminarea definitivă a germenilor, ci doar îndepărtarea acestora, pentru o igienizare completă a tuturor spaţiilor şi suprafeţelor de contact este nevoie să solicităm serviciile firmei de dezinfecţie DDD Timişoara. Aceasta execută lucrări de dezinfecţie la cele mai înalte standarde de pregătire profesională şi utilizează numai soluţii avizate de către Ministerul Sănătăţii şi de către Autoritatea Naţional Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, care nu pun în pericol sănătatea umană sau pe cea a animalelor, datorită gradului de toxicitate foarte redus prin care se remarcă.

Rămâi protejat în faţa pandemiei de coronavirus şi asigură un nivel de igienă ridicat spaţiilor şi suprafeţelor cu care intri în contact zi de zi prin intermediul unei intervenţii de dezinfecţie în Timişoara sau în orice alt oraş în care te afli pe teritoriul ţării, alături de o firmă DDD autorizată şi certificată în domeniu.

Previous post SARMIS CAPITAL INVESTESTE ÎN SMART ID DYNAMICS, LIDERUL SERVICIILOR DE AUTOMATIZĂRI INDUSTRIALE DIN ROMÂNIA
Next post Cursuri de management realizate de EMBA – Cătălina Duțu