Tendinte in vopsirea peretilor, in acest an

Afla ce tipuri de vopsele de interior sunt la moda acum

Modelele și culorile folosite in vopsirea peretilor interiori ai casei interesează pe toată lumea – astfel, punem mare pret pe nuanța sau finisajul vopselelor de perete. De ce facem asta?

Culoarea are puterea de a influența dispoziția și sentimentele. Nuanțele calde sunt adesea folosite ca accente, cu alb. Astfel se induce un sentiment de bucurie, soare și fericire.  

Consultați serviciile BAUMAG, unde profesioniștii va ofera o experiență sigură și fără probleme de vopsire, consultație de culoare și experiență de orice tip. Un strat proaspăt de vopsea interioară de la BAUMAG asigură o schimbare luxoasă a pereților tăi. 

Pregătește-te să descoperi cele mai recente palete de culori și idei de vopsele

Dacă doriți să va perfecționați cu cele mai recente culori și modele de vopsea, ati ajuns in locul potrivit. Vom vedea palete mai fine și mai delicate în 2022. Gândiți-vă la tonuri naturale, pământești, alături de optiuni pastelate calmante. Designerii de interior și proprietarii moderni deopotrivă caută să creeze spații liniștitoare, care emană calm și seninătate, imitând stilul unui spatiu de tip SPA.

Insa nu totul se termină la culoarea pe care o alegeți pentru pereți tai. Modelele de vopsea decorativa au devenit la modă datorită profunzimii și texturii pe care le adaugă unui spațiu. Vrei să aduci o senzație de căldură și confort într-un spațiu rece? Sau poate să-ți faci camera să pară mai mare? Gaseste cateva idei inteligente de design de vopsire, pentru a te ajuta să profiți la maximum de spațiul tau.

  • Creați interioare calme, cu nuante neutre 

Nu este nimic mai placut decât să te întorci acasă după o zi grea de muncă într-un spațiu relaxant unde poți evada și te poti deconecta. De aceea, atât designerii de interior, cât și proprietarii de case își umplu spațiile cu vopsele neutre calmante și pasteluri difuze. Neutrele actuale, cum ar fi cremul pal, ajută la luminarea spațiului, în timp ce tonurile acvatice, precum baby blue, creează o atmosferă calmă, asemănătoare spa-ului.

Dacă totuși doriți să încorporați culoare în spațiul detinut, vă recomandăm să optați pentru nuanțe subtile de culoare, cum ar fi verdele cretos, rozul fard de obraz și tonurile de lavandă răcoritoare. Nuanțele delicate ale acestor culori de primăvară vor aduce o senzație reconfortantă și veselă spațiului tău, rămânând în același timp ușoare pentru privit.  Nu sunteți sigur ce culoare să alegeți? Încercați o selecție dintre mostrele BAUMAG de vopsea de interior!

  • Produceti uimire cu idei contrastante ce alatura culorile

Nu este vorba doar de culoare atunci când vine vorba de a ține pasul cu cele mai recente tendințe de decorare, ci de ceea ce faci cu vopseaua. S-au dus vremurile vopsirii unei camere într-o singură culoare – este timpul să salutați imbinarea culorilor. Descoperiti o tehnică de design de vopsire care combină diferite culori de vopsea pentru a crea diverse forme pe perete. Aceasta a devenit extrem de populara recent, deoarece poate crea profunzime și spațiu în încăperi altfel fade.

Creați un impact izbitor și aduceti energie vibrantă în spațiul detinut prin blocarea culorilor cu două nuanțe de albastru. Dacă sunteți nou în domeniul blocării culorilor, începeți prin a folosi bandă de mascare pentru a picta un perete în două culori. Împărțirea culorilor în mijlocul peretelui este o modalitate inteligentă de a alungi camera și de a crea iluzia de spațiu – perfectă pentru holurile înguste.  

  • Scheme de culori suficient de bune pentru a fi “mâncate”

Conform tendinței de culoare neutră, sunt disponibile paletele de culori „comestibile”. Gândiți-vă la maroniu moale de ciocolată, alburi  lăptoase, ciuperci netede, cremele de migdale dulci și galben untos. Când combinați aceste tonuri discrete cu note pastelate, obțineți o estetică delicioasă, care este suficient de bună pentru a fi …devorata!

Deoarece aceste nuanțe apetisante sunt adesea netede și ușoare, ele pot fi folosite ca o bază atemporală în care puteți începe să introduceți culori secundare.  

  • Deveniți una cu natura, cu tonuri pământești

În 2022, legătura noastră cu natura este mai evidentă ca niciodată. Oamenii descoperă o nouă apreciere a aerului liber – nimic nu este mai relaxant decât  o plimbare prin pădure, a asculta păsările sau a lucra în grădină. De ce să nu aduci exteriorul înăuntru și să creezi un sentiment de calm și seninătate și în casa ta?

Tonurile inspirate din natură vor continua să crească în popularitate în acest an, cu o apreciere a nuantelor precum verdele de pădure, maro lemnos și tonurile de argilă în case.  

Gaseste aici o selectie variata de vopsea de interior si rasfoieste paletarul online de culori!

Previous post Optimizare SEO – servicii de calitate pentru un business de succes
Next post Despre advertoriale SEO și articole native