Tobiass deschide cel de-al treilea magazin fizic în Brașov

Brandul Tobiass anunță cu mândrie lansarea unui nou magazin dedicat 100% îngrijirii masculine. Cel de-al treilea magazin fizic de produse de îngrijire și styling, exclusiv bărbătesc, a fost inaugurat în Brașov, miercuri 3 noiembrie 2021. Produsele din magazinul Tobiass duc îngrijirea masculină la rang de artă, punând accent pe masculinitate, seducție și nu în ultimul rând pe încrederea în sine.

Produsele din magazinul Tobiass duc îngrijirea masculină la rang de artă, punând accent pe masculinitate, seducție și nu în ultimul rând pe încrederea în sine.

Gama largă de produse, de la ulei și șampon pentru barbă, cremă de ras, aftershave, șampoane profesionale până la perii de barbă, pămătufuri sau aparate de bărbierit clasice, poate fi descoperită și testată cu atenta îndrumare a personalului calificat la noul stand din Mall Coresi, Brașov.

Astfel orice bărbat va putea descoperi cât de ușor este să se răsfețe și cât de rapid poate deveni cea mai bună versiune a sa – masculin, seducător și încrezător!

De asemenea, în acest weekend 6-7 noiembrie 2021, experiența de shopping este completată de reducerea de -10% pentru orice cumpărături la preț întreg mai mari de 100 lei.

Acest magazin, împreună cu celelalte două din București – Mall Băneasa și Iași – Mall Palas, care s-au bucurat de succes în ultimii ani, își dorește să acopere nevoile specifice ale bărbaților, să ușureze și să facă mai plăcut procesul de îngrijire și stilizare al părului.

Tobiass lucrează intens și la platforma online care se va lansa în curând. Accesibilă de pe orice dispozitiv, această platformă va pune la dispoziția publicului larg cele peste 400 de articole din portofoliul brandului.

Împreună cu Tobiass, bărbații află mai multe despre propriile nevoi și preferințe, iar produsele adecvate acestora vor pune în centrul atenției un nou bărbat, irezistibil pentru cei din jur.

Întreaga experiență Tobiass poate fi redusă la 3 cuvinte: MASCULIN – ÎNCREZĂTOR – SEDUCĂTOR. Vă așteptăm să ne vizitați în oricare din locațiile noastre!

Previous post Cum te ajută agenția AllmaDesign să-ți dezvolți prezența online: Web design, Magazine Online și Optimizare SEO
Next post Credite IFN – soluția ideală în perioada de criză