Tolontan introduce, gratuit, un campion mondial în categoria interlopilor

Cotidianul Libertatea este bine cunoscut publicului larg ca fiind o publicație serioasă, de când în fruntea ziarului se află cunoscutul jurnalist Cătălin Tolontan! Dar, tocmai sub semnătura acestuia apar gafe de neiertat, care pun publicul în încurcătură și-l induce în eroare, informează bugetul.ro!

Mai nou, când în România, profitîndu-se de pandemia de coronavirus, s-au făcut angajări pe bandă rulantă, umplîndu-se instituțiile staului cu fel de fel de piloși ( o dovadă fiind și acest articol: https://www.g4media.ro/cum-a-populat-pnl-doua-institutii-cheie-cu-neamuri-prieteni-parteneri-de-viata-si-clientela-politica-noii-sefi-de-la-la-fondurile-de-garantare-si-contragarantare.html?fbclid=IwAR1vJwyrxxML9FrbVZpk0Sb9jvidzrx2ZfJ5q67r4X9KogQKCD5_2gw98to), cotidianului Libertatea i-a cășunat pe un simplu slujbaș de la Poliția Locală sector 4! Motivul? Acela că respectivul este fiul lui Marian Goleac, șeful ADP 4, apropiat al primarului PSD, Daniel Băluță!

De la concursuri blocate la excepții legale

Ce spune Libertatea? În 06.06.2020, folosindu-se de trucul cu o sursă anonimă din cadrul primăriei sectore 4, invocă faptul “că toate concursurile pentru ocuparea pozițiilor din administrația publică sunt blocate în timpul stării de alertă”, contestând valabilitatea concursului prin care Antonio Goleac a obținut postul de șef al Serviciului de Ordine și Liniște Publică în cadrul Poliției Locale Sector 4. Practic, este acuzat că a dat concurs (?!?), cînd alții au fost numiți, fără jenă, în funcții mult mai importante, deși nu aveau treabă cu domeniile respective! De precizat că Antonio Goleac lucra deja la Poliția Locală sector 4, fiind director executiv, structura inspecție și control! Deci, a fost vorba, de fapt, de o promovare internă!

Peste două zile, pe 08.06.2020, chiar sub semnătura lui Tolontan apare următoarea precizare: „În momentul stării de urgență, poliția locală a intrat, temporar, în subordinea Ministerului de Interne. Astfel, a beneficiat de excepții, putând face angajări și organiza concursuri considerate “extremă urgență”. Pe baza acestei excepții datorate pandemiei de COVID-19, Antonio Goleac, fiul lui Marian Goleac, șef ADP Sector 4, și al Matildei Goleac, subprefectul Capitalei, a candidat singur și a ieșit șef la Ordine Publică în cadrul Poliției Locale Sector 4”. Practic, este o rectificare la articolul din 6 iunie, fără să facă, însă, referire la respectivul articol.

Marius Tița, component de bază al lotului național, nu are cazier!

În plus, sub semnătura lui Tolontan apare o gafă și mai mare, dacă e să ținem cont de faptul că principala lui calitate în materie de presă este aceea că este jurnalist sportiv. El publică, la articolul din 8 iunie, o fotografie în care Antonio Goleac apare lîngă unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din Romînia, Marius Tița, 43 de ani, care, întîmplător, este și angajat al Poliției Locale Sector 4, cu următoarea explicație foto: „Antonio Goleac (centru) alături de un alt interlop (stânga) din bandele din Berceni”. Cu alte cuvinte, Tolontan l-a catalogat drept un interlop din bandele din Berceni, pe unul dintre cunoscuții sportivi ai României. Marius Tița este campiona mondial la Kempo, titlu obținut în 2017 în SUA, la Las Vegas. Este unul dintre cei mai longevivi și respectați luptători români, având în spate o carieră competițională impresionantă de peste 20 de ani, cu sute de meciuri la activ, fiind unul din componenții de bază ai lotului național de Kempo. În plus, nu are cazier judiciar! El este și cel care a avut în trecut un diferend verbal cu realizatorul tv Mircea Badea.

Previous post Primul turneu RTP din 2020 se va desfăşura pe 7 iunie. RTP 1000 Open are premii totale de 10,000 lei
Next post NEW EDU, O INSTITUȚIE DE EDUCAȚIE IT ȘI INOVAȚIE CARE NU ESTE AFECTATĂ DE CRIZA COVID-19. Cum au reușit?