Inspirație Likez.ro pentru designul interior al căminului tău

Ca influencer popular și studentă pasionată de videografie, Sophie Dominique împărtășește într-un TikTok recent nu doar secretele din spatele elementelor de design interior care fac casa sa atât de specială, dar și trucuri practice pentru a-ți transforma propriul cămin într-un spațiu autentic și fresh. Publicația de știri din social media Likez.ro a preluat din videoclipul ei elementele cheie de decor pe care Sophie le-a subliniat ca fiind cele care conferă unicitate locuinței sale.

Obiectele ornamentale practice, de nelipsit

Sophie a prezentat masa ei în formă de zar pe care o are lângă pat. Ce poate fi atât de interesant la o masă? Ei bine, aceeași sursă go-to de noutăți și trenduri din online ne spune povestea din spatele mesei-zar, aceasta fiind realizată pentru un proiect video de-ale Sophiei de anul trecut.

Pe lângă aspectul său aparte de zar personalizat, povestea din spate surprinde o reprezentare vizuală a clipelor la care Sophie a fost martoră pe parcursul timpului.

Evident, masa-zar a Sophiei este un exponat al generației Z și arată cum un obiect unic și original în casă poate aduce cu sine un sentiment special, fiind nu doar un element decorativ, ci și unul care aduce cu sine amintiri prețioase. Aceste piese speciale pot adăuga o notă personală și originală spațiului în care trăiești.

Cât mai multe plante, boho style

Sophie pune accent deosebit pe importanța plantelor în casă. Plantele aduc viață și prospețime într-o locuință, iar a sa nu face excepție.

Dincolo de aspectul estetic, relația ei cu plantele pe care le-a crescut, în special cu cea agățătoare, care este preferata sa, evidențiază beneficiile psihologice și energetice pe care le aduc plantele într-un mediu.

Plantele nu doar completează aspectul vizual al unei încăperi, ci aduc și un sentiment de conexiune cu natura și dau o notă primitoare oricărui spațiu.

Scoate fotografiile din album și expune-le pe perete

În camera sa, Sophie a creat o galerie de fotografii care nu numai că încântă privirile, ci și spune povești. Fiecare imagine expusă are o semnificație aparte, de la călătorii exotice la momente cotidiene din viața de influencer.

Un simplu perete alb poate, prin artă, să fie transformat într-o expoziție personală.

Galeria de amintiri transformate în opere de artă nu este doar decor, ci este o punte care conectează prezentul cu trecutul, expunând amintirile ei încărcate de emoție și pasiune și oferindu-i, în același timp, un colț personal și autentic propriei case.

Sophie face mai mult decât să expună simple imagini pe pereții casei sale. Aduce, sub această formă, emoții și amintiri mai aproape de ea, în casa ei. Această idee nu este doar despre decorarea unui spațiu, ci și despre crearea unei atmosfere unice care reflectă istoria, pasiunile și povestea personală a locuinței sale.

Fiecare piesă de decor dintr-un apartament are o poveste proprie. Adăugând elemente personale în casă, cum ar fi mobilierul unicat sau cel personalizat, plantele sau o mică galerie de artă, poți crea un mediu care reflectă cine ești. Astfel, vei aduce căldură și autenticitate în fiecare colțișor al casei tale.

Cele mai în vogă noutăți din online sunt pe Likez.ro

Dedicat Generației Z, Likez.ro este despre all things social media, influenceri români și nu numai, și trenduri virale în online. De aici afli informații despre creatorii tăi de conținut preferați și activitatea lor pe rețelele sociale și din viața de zi cu zi. Află, cu ajutorul publicației Likez.ro, tot ce ar trebui să știi ca să ții pasul cu dinamismul cu care se mișcă lucrurile în viața acestora.

Previous post Cum să vindeți rapid și eficient o proprietate
Next post Garanția și eficiența energetică: