Casa de Odihnă – deschide al treilea centru rezidential de bătrâni pe Bulevardul Voluntari 119

Cu bucurie și entuziasm, Casa de Odihnă anunță deschiderea celui de-al treilea centru rezidential de bătrâni în orașul Voluntari. Situat pe Bulevardul Voluntari, la numărul 119, noul nostru centru rezidențial este pregătit să ofere servicii de cea mai înaltă calitate pentru persoanele în vârstă.

Ne-am dedicat să furnizăm servicii personalizate și un mediu plăcut și familial, unde fiecare rezident să se simtă ca acasă. La Casa de Odihnă, ne străduim să oferim confort și siguranță maximă pentru membrii în vârstă ai familiei dumneavoastră.

Căminul nostru oferă o gamă variată de servicii pentru a răspunde nevoilor individuale ale rezidenților noștri. Printre acestea se numără cazare în camere pentru una, trei sau patru persoane, trei mese principale și două gustări pe zi, asistență în igiena generală, inclusiv baie, tuns, bărbierit, tăierea unghiilor și schimbatul pampersului. De asemenea, oferim servicii de spălătorie, tratare a escarelor și tratamente perfuzabile și injectabile. La Casa de Odihnă, rezidenții au posibilitatea de a consulta medici specialiști interniști, generaliști și psihiatri și li se oferă posibilitatea de a se înregistra la medicul de familie. Personalul nostru de îngrijire este disponibil 24 de ore din 24, asigurându-se că fiecare rezident primește atenția și îngrijirea necesară.

La Casa de Odihnă, ne preocupă transparența și implicarea familiilor în îngrijirea celor dragi. De aceea, vă așteptăm cu brațele deschise oricând doriți să vizitați rezidenții noștri și să vedeți cum sunt îngrijiți și cum se simt în diferite momente ale zilei.

Deschiderea celui de-al treilea cămin de bătrâni Casa de Odihnă reprezintă o extindere a angajamentului nostru de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și de a crea un mediu prietenos și familial pentru bătrânii noștri. Suntem mândri să deschidem porțile acestui nou centru rezidențial și să continuăm să îmbunătățim viețile rezidenților noștri.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizită la noua noastră locație de pe Bulevardul Voluntari 119, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 0731 812 774 sau 0762756256. Vă invităm să experimentați căldura și îngrijirea personalizată care ne definesc la Casa de Odihnă – un loc unde vârstnicii se simt cu adevărat acasă.

Previous post PENSIUNEA VILA MARIA SIMON -BRAN
Next post Descoperă calitatea și conveniența cauciucurilor off road de la Vadrexim.ro